Eu, astrologul

Este astrologul un cititor in stele? Un ghicitor? Un psiholog sau un psihoterapeut? Un prieten?

Ce cauti cand mergi la astrolog si ce asteptari ai de la acesta? Doar cateva dintre intrebarile pe care mi le-am pus in legatura cu noul meu domeniu de activitate.

Nu am gasit un singur raspuns, nu cred ca acesta exista, dat fiind faptul ca fiecare dintre noi este motivat de interese diferite si cauta aspecte diferite cand apeleaza la astrolog. Si, atunci, cum sa ma pozitionez eu ca si astrolog. Aici simt ca am gasit raspunsul. Prin a exprima ce pot sa fac, eu, ca si astrolog.

Pot sa discut cu tine intr-un mediu sigur, confidential si deschis, fara judecata si fara pareri personale, intr-o nota de prietenie autentica, bazata pe adevar si respect.

Pot sa privesc in sinteza vietii tale, cuprinsa in harta natala, si sa te ajut sa gasesti ideea principala a complexului care esti tu.

Pot sa iti spun de ce preferi anumite activitati, ce te motiveaza sa faci altele, cum poti sa aduci noul in viata ta si sa extragi maximum de bucurie din ceea ce se gaseste deja acolo.

Pot sa iti spun care iti sunt talentele si aptitudinile, ce exprimare personala si sociala iti va aduce implinire, ce te face sa experimentezi momente de fericire.

Pot sa te ghidez sa te vezi prin ochii mei, prin filtru bucuriei autentice de cunoastere, sa te redescoperi pe tine, recapatandu-ti stima de sine si increderea in viata.

Si, in final, pot sa iti arat ce face pasiunea autentica pusa la treaba si cum poti munci fara efort si cu multa bucurie, urmarindu-ma pe mine in cadrul discutiei noastre.

“The sky is NOT the limit” ne spune Neil deGrasse Tyson, si, in acest registru, ii dau dreptate.

Photo by sergio souza from Pexels