Zodia Gemeni – Ganditorii

Cu o asemenea acumulare de planete in semnul Gemenilor, acesti ganditori innascuti, vesnic curiosi si schimbatori, nu pot sa nu ma gandesc la splendidele abilitati pe care acestia le poseda.

Gemenii sunt caracterizati de verbul – eu gandesc – si cu asta isi ocupa si timpul. Fac cercetari, se documenteaza, urmaresc stirile, ies la o sueta cu prietenii, discuta cu partenerii, ii invata pe cei mici si sunt tot timpul la zi cu tot si toate.

In mediu profesional Gemenii sunt vectori de informatie, de la ultima povestioara amuzanta la cea mai noua descoperire, ei au intotdeauna un subiect de discutie. Sustin cu succes dialogul cu cei din jur, pliindu-se pe natura interlocutorului si vorbind cu acesta pe limba lui.

Structural, Gemenii sunt vesnic curiosi, se incarca cu energie prin procesarea informatiei, sunt progresisti in gandire si deschisi in atitudine.

Primul nivel de reprezentare a zodiilor de aer, Gemenii au apetenta pentru tot ceea ce este nou si interesant, fara a discrimina sursa sau valoarea informatiei. Un Geaman autentic gaseste o discutie despre fizica nucleara sau una despre nutritie la fel de interesanta, fiind la fel de motivat sa afle mai multe despre ambele subiecte. De ce? Pentru ca ii permite sa foloseasca partea corpului pe care o apreciaza cel mai mult: creierul.

Pe axa informatiei, Gemenii se afla la polul diversitatii, noutatii si interactivitatii. Sunt atrasi de tot ce este nou, frumos prezentat, colorat si amuzant. Sunt dornici de interactiune umana si de schimb de idei, fiind fiinte sociale iscusite. Proceseaza ideile, gandurile si cuvintele cu mare viteza si sunt cei mai talentati modulatori ai timpului.

Sunt iscusiti si in tot ce inseamna lucru manual, au un talent nativ de a lucra cu mainile, incepand de la arta croitoriei si pana la virtuozitatea instrumentelor cu corzi.

Gemenii sunt zodia care simbolizeaza “usor”, “vesel” si “copil” in lumea materiala, fiind maestri in arta bucuriei de a trai.

Catre modul lor de manifestare si de abordare a existentei suntem invitati sa privim pentru urmatoarele 19 luni, pana la jumatatea lui ianuarie 2022, atata timp cat Nodul Nord se gaseste in semnul Gemenilor.

Va invit, deci, sa fiti curiosi, sa fiti veseli, sa va bucurati de micile placeri ale vietii si de discutiile interactive cu prietenii. De acolo pot veni idei noi, propuneri avantajoase si inspiratie.

Photo by fauxels from Pexels


One thought on “Zodia Gemeni – Ganditorii

Comments are closed.