HOROSCOP luna SEPTEMBRIE 2020

Luna septembrie 2020 este marcată de următoarele tranzite:

Soarele traversează zodia Fecioarei, aducând o dorință marcată de ordine, curățenie, claritate și puritate în toate aspectele vieții noastre; Luna înregistrează faza de Luna Plină în Pești pe data de 2 septembrie și Luna Nouă în Fecioară pe data de 17 septembrie, Mercur traversează zodiile Fecioară, Balanță și primele grade de Scorpion, Venus străbate zodia Leu iar Marte retrogradează în zodia Berbecului.

Aceste tranzite au influențe diferite pentru fiecare dintre noi, deoarece acestea influențează domenii de viață diferite, funcție de zodia natală și de ascendent.

Îți recomand să urmărești în mod principal horoscopul zodiei în care se găsește ascendentul tău și în plan secund horoscopul zodiei natale.

Ascendentul este determinant pentru calcularea caselor astrologice din astrogramă și, de aceea, informațiile prezentate la horoscopul zodiei unde se găsește ascendentul tău sunt mai acurate, mai precise și îți sunt de mai mare folos.

Pentru a îti calcula ascendentul și a afla care este zodia care definește ascendentul tău găsești informații în articolul postat aici.

În rândurile de mai jos găsești previziunile și recomandările pentru luna septembrie pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC

Este o perioadă foarte bună pentru a organiza, clarifica și sistematiza procesele din câmpul muncii, dar și de a te ocupa de starea ta de sănătate. Îți recomand să manifești perseverență și consecvență în tot ce ține de activitatea profesională și să tratezi cu diplomație orice provocare care vine din acest domeniu.

Este o perioada foarte bună pentru petreceri, distracție și vacanțe. Spiritul tău de aventură este la cote maxime, vei găsi o multitudine de moduri de a îți petrece timpul liber într-un mod agreabil, însă îți recomand să fii atent și la sectorul financiar și să fii calculat cu cheltuielile.

TAUR

Este o perioada foarte bună pentru tine pe segmentul creativității, al expresiei personale și al descoperirii de noi talente. Îți recomand să te relaxezi, să te bucuri de viață și să petreci cât mai mult timp într-un mod artistic și creativ.

Provocarea acestei perioade vine din zona locativă, unde pot apărea modificări care vor aduce în lumină amintiri și situații din trecut. Îți recomand să fii atent la sănătate, să fii echilibrat în muncă și să nu faci excese, să fii selectiv și sintetic în ceea ce privește viziunea ta despre viață și să lași deoparte credințele depășite, care te împiedică să te bucuri de viață.

GEMENI

Este o perioadă foarte bună pentru reconectare la familie, pentru reluarea relațiilor cu membrii familiei și stabilirea unui nivel mai armonios, călduros și plăcut de relaționare. O perioadă marcată de bune relatii cu frații, verișorii, chiar și cu vecinii, o bună exprimare de sine și o noua dinamică a relațiilor.

Provocarea perioadei vine din partea anturajului și a persoanelor pe care le consideri mentori, prieteni sau protectori, intervențiile acestora pot aduce perturbării în zona financiară, mai ales bani sau bunuri deținute în comun cu alții. Pot apărea modificări și surprize în zona moștenirilor sau banilor, respectiv a bunurilor puse la comun cu alții, care vor duce la reconsiderarea anumitor credințe personale și a ideologiei de viață.

RAC

Este o perioadă marcată de multă comunicare în cadrul familiei, multe aspecte sunt clarificate, deslușite, armonizate. Îți recomand să abordezi situațiile într-o manieră constructivă, concisă și sintetică și să eviți pe cât posibil tânguiala și discuțiile sterile.

În această perioadă beneficiezi de bune aspecte în ceea ce privește situația financiară, unde, prin recunoașterea meritelor în domeniul profesional, pot apărea venituri suplimentare. Vei avea parte luna aceasta de multe călătorii scurte pentru a rezolva diferite situații, acestea vor fi plăcute și aici vor apărea persoane noi, interesante, care vor deveni parte a anturajului tău.

LEU

Este o foarte bună perioadă pentru a îți expune talentul, creativitatea și latura artistică. Esti foarte bine văzut de cei din jur, compania ta este căutată și îndrăgită. De asemenea, ai foarte bune aspecte pe zona financiară, unde pot apărea venituri suplimentare.

Provocarea perioadei vine din zona muncii, unde îți recomand o bună și corectă poziționare în toate aspectele muncii și atenție la sănătate; îți este indicat să respecți o rutină de muncă și să găsești echilibru între viața personală și cea profesională. În această perioadă îți recomand să nu te lași antrenant în modul vechi de a experimenta viața, să fii deschis la nou și tolerant la cei care au o viziune diferită de a ta, o schimbare de viziune îți va aduce multe beneficii.

FECIOARĂ

Este luna ta, în care ai parte de multă energie, ești pus sub lumina reflectoarelor și ai șansa să demonstrezi cine ești cu adevărat. O perioadă în care multe din temerile tale, fricile și piedicile mentale sunt aduse la lumină și este mult mai ușor să le depășești.

Provocarea vine din partea familiei, acolo pot apărea discuții legate de banii puși la comun, bunurile folosite în comun, unde simți nevoia să fii mai agresiv în a obține ceea ce ți se cuvine. Îți recomand să abordezi situațiile cu diplomație și strategie și să temporizezi totul până la momentul oportun. Vei avea parte de o nouă viziune de viață și noi prospecte de viitor fie prin studiu personal fie prin contact cu persoane ce îmbrățișează credințe diferite de ale tale.

BALANȚĂ

Este o perioadă foarte bună pentru a face ordine în gândurile tale, pentru a elimina tot ceea ce te împiedică să obți o stare de pace, liniște și împăcare. Dacă ai avut parte de gânduri negative și stări psihice dezechilibrante în trecut, acum acestea sunt aduse în lumină și îți este foarte ușor să le îndepărtezi. Este o perioadă în care comunici foarte mult cu cei din jur, recomandarea mea este să comunici cât mai constructiv, sintetic și concis.

Provocarea vine din zona familiei și a partenerului de viață, unde îți recomand să abordezi totul cu rațiune, consecvență și hotărâre, să eviți indecizia, amânarea și lipsa de acțiune. O buna perioadă pentru a te prezenta așa cum ești, a expune clar ceea ce îți dorești și a discuta constructiv cu membrii familiei.

SCORPION

Este o perioadă foarte interesantă în ceea ce privește relația cu membrii anturajului, acolo unde priceperea, atenția la detalii și profesionalismul tău sunt foarte apreciate. În aceasta lună zona expresiei sociale este foarte bine aspectată și, printr-o corectă poziționare privind munca depusă, vei primi mai multă autoritate și recunoaștere.

Provocare vine din zona relațiilor cu frații, verișorii sau vecinii, relații care vin cu restricții și cu limitări. De asemenea este o perioadă în care ai de făcut multe deplasări pentru a rezolva diferite situații. Recomandabil este să nu te extenuezi, să veghezi la starea ta de sănătate și la nevoia corpului tău de odihnă și de relaxare.

SĂGETĂTOR

O perioadă foarte bună pentru tine în ceea ce privește zona studiului, a deschiderii către un nivel superior de cunoaștere și înțelegere a lumii înconjurătoare și a dinamici sociale. În această lună este adusă în lumina reflectoarelor poziția ta în plan social, fiecare acțiune sau luare de poziție este analizată și interpretată de către membrii anturajului tău, de către superiorii ierarhici și de către cei  aflați în subordinea ta. Este un moment foarte bun pentru a deprinde noi moduri de a te afirma care vor veni însoțite de beneficii materiale.

Îți recomand să îți înfrânezi nevoia de a te exprima prea violent sau agresiv, să eviți tentația de a acorda prea mult timp distracției și relaxării. Este o perioadă mult mai potrivită pentru muncă și afirmare profesională.

CAPRICORN

Este o perioadă foarte bună din punct de vedere al studiului și al cunoașterii, dacă ai de susținut vreun examen acum este o perioadă foarte bună și vei avea parte de realizări frumoase. De asemenea, drumurile în străinătate vin cu surprize plăcute și cu susținere, vei reveni cu o nouă filozofie de viață și cu mai multă bucurie. Dacă ai tot amânat concediul sau vacanța acum este momentul să te detașezi de rutină și de cotidian, să te relaxezi si să îți acorzi timp pentru a te bucura de viață.

Provocările vin din zona familiei și căminului, unde pot apărea situații tensionate, îți recomand să ai răbdare, să privești situația cu detașare, să înveți să primești fără a te simți dator să faci ceva în schimb. Este o bună perioadă pentru a învăța echilibrul între a primi și a oferi, între a face și a te odihni, între muncă și relaxare.

VĂRSĂTOR

Este o perioadă foarte bună pentru tine pentru a pune în ordine relațiile tale, situația financiară, de a face ordine în tot ceea ce înseamnă bani sau bunuri deținute în comun cu alții. De asemenea este o perioadă în care primești foarte multe șanse de a regla relațiile, de a repara  și clarifica anumite situații care revin acum în viața ta.

Provocările vin din relațiile cu frații, surorile, verișorii, vecinii,  cu cei care îți sunt egali și apropiați și față de care îți recomand să manifești înțelegere, răbdare, respectarea opiniilor și ascultare activă. O bună perioadă de a te reafirma în zona parteneriatului, de a îți face filozofia de viață cunoscută, o perioadă în care ți se dă ocazia să arați că ai învățat din greșelile tale și că te afli acum la un nou nivel de conștiință.

PEȘTI

O perioadă foarte bună pentru a îți consolida relația cu partenerul de viață și pentru a face ordine în tot ceea ce ține de zona parteneriatelor. Este un moment potrivit pentru a găsi noi metode de exprimare în sectorul muncii acolo unde aportul și ingeniozitatea ta vor fi apreciate. Dacă ai avut probleme de sănătate în trecut acum este un moment oportun să cauți soluții și să primești cu deschidere sugestii și alternative terapeutice.

Provocările vin din zona financiară, acolo unde pot apărea situații neprevăzute care îți vor solicita atenția. Recomandarea mea este să nu te lași înfrânat de ideologia ta actuală si de ceea ce îți impune anturajul, să fii deschis la idei noi și la o altă viziune asupra vieții, să abordezi situațiile cu optimism și cu credință.

Să îți fie de folos!