RETROSPECTIVA lunii NOIEMBRIE 2020

Am incheiat o luna noiembrie incarcata cu multe stari, emotii si evenimente transformatoare, care probabil ca ne-au impactat diferit pe fiecare dintre noi. O luna a dezvaluirilor, a descoperirilor si a relevatiilor.

In noiembrie planetele personale: Mercur si Venus au urmat Soarele in zodia Scorpionului, iar Marte si-a reluat mersul direct in zodia Berbecului. Aceste tranzite au provocate evenimente si au generat situatii care ne-au relevat aspecte pe care nu le cunosteam, care erau ascunse sau uitate. Propunerea mea este sa procesam aceasta cunoastere, sa o analizam si sa o integram.

In randurile de mai jos voi sublinia domeniu asupra careia este util sa va indreptati atentia, in functie de zodie.

Berbec:

Cum ma exprim si cum sunt perceput? De ce? Imi exprim cu fermitate sau cu agresivitate punctul de vedere? Cum pot alege un mod mai echilibrat de comunicare?

Taur:

Cum procesez mental ceea ce se intampla? Gandurile mele sunt constructive si indreptate catre gasirea de solutii sau catre judecata si discriminare? Cum pot avea o activitate mentala mai echilibrata?

Gemeni:

Cum ma raportez la cercul meu social? Influenta pe care o am in cercul social este una elevatoare si pozitiva sau una defaimatoare si negativa? Cum pot fi un vector de influenta mai echilibrat in grupul meu?

Rac:

Cum ma prezint in rolul meu ierarhic? Sunt o persoana pe care cei din subordine o trateaza cu incredere si admiratie sau sunt o figura autoritara, rece si distanta? Cum ii pot conduce pe ceilalti intr-un mod mai echilibrat?

Leu:

Cum ma raportez la principiile mele? Abordez o atitudine bazata pe dialog si toleranta sau una bazata pe prejudecata, discriminare si separare? Cum pot aborda o atitudine echilibrata in privinta principiilor mele?

Fecioara:

Cum gestionez ceea ce detin in comun cu ceilalti? Sunt inclinat catre risipa si abandon sau catre discernamant si fermitate in solicitarile mele? Cum pot aborda zona materiala intr-un mod mai echilibrat?

Balanta:

Cum relationez cu partenerul de viata? Am o abordare bazata pe dialog si compasiune sau una bazata pe monolog si impunere? Cum pot fi mai echilibrat in relatiile mele de parteneriat?

Scorpion:

Cum ma raportez la propriul meu corp? Am o rutina eficienta de exercitiu fizic – nutritie sau am un stil de viata dezorganizat? Cum pot aduce mai mult echilibru in viata de zi cu zi?

Sagetator:

Cum imi exprim creativitatea? Am tendinta de a imi folosi talentele si de a fi un model pentru ceilalti sau am tendinta de a sta in umbra si a nu iesi in evidenta? Cum pot aduce echilibrul in zona mea creativa?

Capricorn:

Cum imi petrec timpul? Imi fac timp pentru mine, pentru familia mea, pentru a sta in confortul caminului meu sau imi dedic timpul activitatii profesionale si muncii? Cum pot echilibra viata personala cu cea profesionala?

Varsator:

Cum procesez tot ceea ce vine nou spre mine ca si informatie? Am tendinta de a da crezare tuturor sau sunt selectiv si analitic inainte de a reactiona la o informatie? Cum pot aduce echilibrul in schimburile mele de informatii?

Pesti:

Cum gestionez banii si tot ceea ce tine de zona materiala? Am tendinta de a cheltui excesiv sau am tendinta de a fi prea retinut in ceea ce privesc achizitiile? Cum pot aduce echilibrul in gestionarea partii materiale a vietii?

Sa va fie de folos!

Fotografie creată de Elviss Railijs Bitāns, de la Pexels