Despre mine

Photo Astrolog Alice Sarbu
Logo Astrolog Alice Sârbu white

Sunt un nativ Taur cu Ascendent în Taur, cu Destin 1 (unu) și Nodul Nord în Gemeni, orientat deci către cunoaștere și deschidere față de tot ceea ce este nou.

Primul copil al părinților medic – farmacist, am fost dintotdeauna atrasă de domenii aflate la poluri diferite ale cunoașterii: am absolvit liceul cu profil fizică – chimie și facultatea de farmacie, dedicându-mi în paralel timpul liber studiului materiilor umaniste, citind cărti de psihologie și de dezvoltare personală.

Consider că existența umană depășește mecanica organismului uman, condiționările sociale și profesionale, Omul fiind mult mai complex. Propria complexitate, reliefată în efervescența mediului social și profesional, m-a determinat să cercetez mai aprofundat ființa umană.

Am ales astrologia ca domeniu de cercetare și apoi de activitate deoarece consider că înglobează aspecte de psihologie, filozofie, sociologie, statistică și numerologie într-un mod unitar si constructiv.

Sunt absolventă a Școlii de Astrologie Fidelia, cel mai mare furnizor de informație structurată didactic din domeniul astrologiei din România și mă ghidez după Codul Deontologic al Astrologului.